Partizan želi Pešića, on još vaga

Srbija - Super liga 10. jun. 201711:38 > 11:44
Podeli:
Getty images/Matej Divizna

Pošto je propala kombinacija sa Petrom Škuletićem, u Partizanu su se okrenuli još bivšem mladom reprezentativcu. U pitanju je Aleksandar Pešić, špic Tuluza.

Prošlu sezonu 25-godišnji Pešić proveo je na pozajmici u Atalanti, ali se nije naigrao fudbala, pa postoji opcija da oživi karijeru u Partizanu.

Čuo sam za interesovanje crno-belih. Pregovore sam prepustio ocu. Trenutno sam na odmoru u Grčkoj i svima koji su me kontaktirali rekao sam da želim da se odmorim do srede. Moram da odmorim glavu i na miru razmislim šta mi je najbolje za sledeću sezonu. Malo je rano da pričam o tome. Savetujem se sa ocem šta da uradim. Nije Partizan jedini zainteresovan. Imam ponude i iz inostranih klubova. Moram dobro da izvagam šta je najbolje za moju karijeru – rekao je Pešić.

Ponikao je upravo u mlađim kategorijama šampiona Srbije, ali nikada nije igrao za prvi tim. U karijeri je branio boje Radničkog iz Niša, Jagodine, Šerif, OFI a od 2014. je član Tuluza. Postoji opcija da bude pozajmljen Partizanu, mada se na prvi pogled čini da bi igrač više voleo da bude otkupljen njegov ugovor.

Francuzi se pitaju pošto sam pod ugovorom do leta 2019. Realnije je da ponovo promenim sredinu. Ne znam da li bih sad išao na pozajmicu ili bi neki drugi klub želeo da otkupi moj ugovor.