Đalović: Voleo bih da Budućnost prođe Partizan!

Srbija - Super liga 12. jul. 201720:31 > 20:35
Podeli:
Shaun Botterill/Getty Images

Čelnici Budućnosti su doneli odluku i saopštenjem se informisali javnost da je Radomir Đalović suspendovan zbog neisupunjavanja profesionalnih obaveza.

Pre saopštenja, Đalović je odmah po povratku iz Beograda, verovatno ponešen euforijom koja vlada među navijačima kluba popularnim „Varvarima“, izjavio:

„Nemam šta da kažem osim da su pucali u mene! Ja sam ih doveo ovde, ja sam im omogućio da igraju sa Partizanom, a sada za mene nema mesta. Ne razumem i nikada neću razumeti. Pucali su u mene i ubili me! Na kraju karijere…“, rekao je Đalović koji je prošle sezone postigao 11 golova za aktelnog šampiona Crne Gore.

Odmah posle saopštenja kluba, Đalović se ponovo oglasio, ali je ovoga puta Radomir bio znatno smireniji i slobodno se može reći odmereniji u izjavama:

“Nadam se da će se sve što brže rešiti da možemo svi da nastavimo svojim putem. O ovome više ne bi trebalo pisati i pričati, jer je sad najvažnije da se Budućnost spremi i prođe Partizan. Voleo bih i radovao se od srce kada bi se to desilo“, naglasio je Đalović.