Lalatović: Ulivao sam poverenje igračima

Srbija - Super liga 30. jul 20170:12 > 0:14
Podeli:
FK Čukarički

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je zadovoljan pobedom protiv mNApretka jer je njegov tim bio pod pritiskom moranja.

Čukarički je slavio sa 2:0 posle poraza od Vojvodine u prvom kolu.

„Imali smo pritisak zbog poraza od Vojvodine u samoj završnici utakmice, gde smo gol primili u poslednjim sekundama. To je malo poljuljalo moj tim, ali ja nisam dozvolio da padnu. Kada su svi očekivali strah kod mojih igrača, ja sam im ulivao samopouzdanje. Bili smo pod pritiskom i morali smo da pobedimo“, rekao je Lalatović

„Prvo poluvreme je bilo izjednačeno, a u drugom smo mi bili bolji. Krenuli smo sa dva špica – (Ognjenom) Ožegovićem i (Ognjenom) Mudrinskim, igrali smo formaciju 4-4-2, gde su u sredini igrali (Asmir) Kajević i (Nikola) Drinčić, što je i donelo rezultat“, rekao je Lalatović.

Drinčić je u 46. minutu načo mrežu gostiju.

„Drina je sjajno otvorio drugo poluvreme, postigao je evrogol, sigurno najlepši gol kola. To nam je dodatno ulilo samopouzdanje, Napredak je bio poljuljan. Ubrzo je došao i gol iz prekida, posle kog smo tek imali samopouzdanja. Zatvorili smo potom prilaze golu, a i imali još neke šanse da dodjemo do gola“, rekao je Lalatović.