Mudrinski: Ne potcenjujem Jagodinu

Srbija - Super liga 19. sep 201715:09 > 15:11
Podeli:
FK Čukarički

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski rekao je pred prvu utakmicu Kupa Srbije da ne potcenjuje protivničku ekipu Jagodine iako je njegov tim trenutno kvalitetniji.

Čukarički u sredu od 15:30 igra utakmicu šesnestine finala Kupa Srbije protiv Jagodine u gostima.

„Gostujemo Jagodini – kvalitetniji smo trenutno kao tim, ali ne želim naravno da ih potcenim. Jako mi je krivo što su trenutno tu gde jesu, proveo sam tamo prelepih godinu dana i mislim da zaslužuju mnogo više od pozicije u kojoj su sad. Što se nas tiče mislim da ako budemo igrali kako znamo da nećemo imati većih problema i da ćemo proći u sledeće kolo takmičenja. Sve je do nas“, rekao je Mudrinski na konferenciji za novinare u klubu.

Na pitanje novinara o golovima koje postiže iz meča u meč i o tome da Čukarički beleži pobede na strani, snažni napadač je naveo da ga raduje dobra forma i izrazio nadu da će ekipa i kod kuće početi da beleži dobre rezultate.

„Zadovoljan sam zbog golgeterske forme. Nadam se da ću nastaviti tako i da će ekipa beležiti dobre rezultate. Pogodilo se da na strani pobeđujemo, a kući ne možemo i ne znam zašto je to tako. U gostima hoće da se nadigravaju sa nama i onda i mi imamo više prostora za igru. Nadam se da će nam se sve što smo promašivali vratiti u sledećoj prvenstvenoj utakmici protiv Borca“, rekao je Mudrinski.