Đukić: Moramo dalje, nemamo pravo na grešku

Srbija - Super liga 21. okt. 201717:52 > 17:54
Podeli:
Srdjan Stevanovic, Getty Images Sport

Trener Partizana Miroslav Đukić istakao je pred duel sa Bačkom na domaćem terenu da će biti promena u timu.

Bačka će verovatno igrati u sistemu sa petoricom igrača u odbrani, ali to je ekipa koja i napada sa velikim brojem igrača. Bačka je težak protivnik, naročito posle evropske utakmice kada je umor izraženiji. Međutim, moramo dalje, moramo da pobeđujemo i da igramo dobro i nastavimo trku za titulu. Biće rotacija u timu, igraće oni za koje smatram da su najbolji u ovom trenutkui nadam se dobroj igri i reuzltatu. Nemamo pravo na grešku„, rekao je strateg crno-belih.

Partizan je u grupnoj fazi Lige Evrope igrao nerešeno sa Skenderbegom u Albaniji (0:0), a Đukić je istakao i da je uvek zabrinjavajuće kada ekipa ne postiže golove.

U Evropi nije lako pobeđivati i davati golove, Skenderbeg je ekipa koja se dobro brani, ali Partizan mora da traži od svojih igrača da napadaju, da ima posed i daje golove. Međutim, igra i protivnik, pa to nije uvek lako. POtrebna je inspiracija, potrebno je da se mnogo stvari poklopi da bismo funkcionisali dobro u napadu. Protiv Bačke moramo da budemo strpljivi„, zaključio je Đukić.

Duel između Partizana i Bačke na programu je u nedelju od 15 časova.