Pešić: Nepotrebno smo trošili energiju

Srbija - Super liga 23. okt. 201711:08 > 11:17
Podeli:
FK Crvena zvezda

Aleksandar Pešić je i na utakmici protiv Mladosti imao zapažen učinak. Zvezdin napadač postigao je gol, a kod drugog gola zabeležio je asistenciju.

 „Lepo smo krenuli, ali posle smo počeli na nepotrebne strane da trošimo energiju. Bili su grubi i počeli smo da gubimo i energiju i živce na neke takve situacije. Videćemo sutra kakav je saldo po pitanju povreda. Čak i ovu utakmicu je nekolicina nas odigralo iako ima neku povredu. I ja sam razmišljao da zatražim izmenu na poluvremenu, ali stisnuo sam zube, mora da se izdrži“,rekao je Pešić i dodao:

„Kada sam došao nisam bio dovoljno spreman, izlazio sam iz povrede. Pomalo sam se i štedeo, ali sada je sve to bolje. Trudim se da me bude na svakom delu terena. Znači mi uvek kada postignem gol, volim da asistiram, zaista. Nadam se da ću i dalje nameštati golove“.

Ostvarena pobeda će samo malo da popravi raspoloženje.

„I dalje peče poraz od Arsenala, nismo ga zaboravili. I bilo nam je teško da se prebacimo na ovu utakmicu, da dođemo sa punog stadiona na skoro prazan stadion. Iz naše greške smo primili gol i sami sebi smo otežali posao, ali sigurno smo priveli utakmicu kraju. Već za tri dana nam dolazi Spartak, ponovo ćemo morati da se skupimo, odmorimo koliko možemo i da na najbolji način odgovorimo na ovaj ritam utakmica“,rekao je Pešić posle meča.