Milan Jevtović "na radaru" Crvene zvezde

Srbija - Super liga 13. nov 201712:11 > 12:26
Podeli:
Trond Tandberg, Getty Images Sport

Kako prenosi "Sportski žurnal" Crvena zvezda je zainteresovana za fudbalera Antalije na pozajmici u Rozenborgu Milana Jevtovića koji je imao sjajnu sezonu u norveškom šampionatu.

Fudbaleri Rozenborga odbranili su naslov šampiona Norveške dva kola pre kraja prvenstva, a jedan od najzaslužnijih za novu krunu kluba iz Trondhajma bio je Milan Jevtović. 

24-godišnji Čačanin je bio strelac devet puta u prvenstvenoj sezoni, a 13. puta u svim takmičenjima. Jevtović je i dalje igrač Antalije, ali za njega je prema pisanju „Žurnala“ zainteresovana Crvena zvezda. 

„Zvezda je veliki klub, ali ništa neće zavisiti od mene. Igrač sam Antalije i ljudi iz turskog kluba će se pitati gde ću da nastavim karijeru. Imam ugovor na još dve i po godine. Kad se završi prvenstvo u Norveškoj vraćam se u Tursku i posle toga će sve biti jasnije. Obostrana želja postoji, samo je važno da se klubovi dogovore. Drago mi je da postoji interesovanje. Znači da sve ono što sam radio u poslednjih godinu dana u dresu Rozenborga neko prati. Spreman sam za nove izazove pa gde to bilo“, rekao je Jevtović za srpski dnevni list. 

Milan Jevtović je ponikao u Borcu iz Čačka, a u karijeri je bio i član LASK-a iz Linca, Boda i Antalije. Sa Rozenborgom je osvojio i Super kup u meču protiv Brana (2:0), kada je bio i strelac prvog gola.

Trond Tandberg, Getty Images Sport