Stolica: Umemo da igramo protiv večitih

Srbija - Super liga 28. nov. 201719:46 > 19:59
Podeli:
FK Voždovac

Fudbaleri Voždovca u sredu od 16 časova dočekuju ekipu Partizan au utakmici 19. kola Super lige Srbije, a trener kluba sa Voždovca Ilija Stolica istakao je da će gostima prpeustiti ulogu favorita.

„Dočekujemo Partizan, šampiona države, ali i evropski Partizan. Uloga favorita jeste na njihovoj strani. Mi ćemo znati kako da ih dočekamo, dočekaćemo ih na pravi način. Na terenu ćemo pružiti ono što se od nas očekuje i mislim da imamo prepoznatljivu igru. Jednom smo uspeli da uradimo neke stvari i protiv Crvene Zvezde i protiv Partizana, tako da verujem da ćemo znati i umeti da ponovimo na pravi način. Pozivam i naše navijače i sve ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju na sutrašnju utakmicu i time uveličaju sigurno kvalitetan susret ove dve ekipe.“ , istakao je Stolica i dodao:

„Oni su u tom ritmu već duže vreme, i na to su navikli. Imaju širok izbor igrača i mogućnost rotacije koja je neminovnost. Tako i mi svaku utakmicu rotiramo po 3-4 igrača. Partizan na svakom mestu ima podjednako dva dobra igrača i sigurno će znati da to osveži i zarotira za sutrašnji meč, te izađe sa najjačim mogućim sastavom. Sutra očekujem, bez obzira na njihov rezultat protiv Spartaka, svež i veoma motivisan Partizan.“

Kapiten Voždovca Miloš Pavlović rekao je da se nada da će na terenu izgledati kao tim.

„Očekuje nas jedna veoma interesantna utakmica sa šampionom Srbije. Neophodno je da budemo maksimalno koncentrisani, zato što nam motivacija sigurno neće nedostajati, jer motivacija sa našim najvećim klubovima ne sme da manjka. Takođe se nadam da će biti i dobra poseta i da ćemo imati podršku navijača sa kojima zajedno uspeti da ostvarimo cilj.“  rekao je Pavlović i nadovezao se: 

„Partizan ima dosta pojedinaca od kojih preti opasnost. Međutim, na nama je da delujemo kao tim, jer jedino tako možemo da zaustavimo sve njihove napade, ali i iskoristimo mane koje imaju“zaključio je Pavlović.