Jevtović na pregovorima sa Zvezdom, u igri i Ivanić

Srbija - Super liga 29. dec 201713:00 > 13:19
Podeli:
Trond Tandberg, Getty Images Sport

Ofanzivac turske Antalije, koji je prošle sezone osvojio titulu sa Rozenborgom, Milan Jevtović nalazi se na pregovorima sa Crvenom zvezdom, koju bi trebalo da pojača u zimskom prelaznom roku.

Kako prenosi novinar SOS kanala Nebojša Petrović, Jevtović je obavio razgovore sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i sportskim direktorom Mitrom Mrkelom, pa se uskoro očekuje ozvaničenje saradnje.   

Fudbaleri Rozenborga odbranili su naslov šampiona Norveške dva kola pre kraja prvenstva, a jedan od najzaslužnijih za novu krunu kluba iz Trondhajma bio je Milan Jevtović. 24-godišnji Čačanin je bio strelac devet puta u prvenstvenoj sezoni, a 13. puta u svim takmičenjima.

Milan Jevtović je ponikao u Borcu iz Čačka, a u karijeri je bio i član LASK-a iz Linca, Boda i Antalije. Sa Rozenborgom je osvojio i Super kup u meču protiv Brana (2:0), kada je bio i strelac prvog gola.

Što se tiče Jevtovića Antalija je za raskid ugovora tražila oko 600 hiljada evra. 

To nisu sve vesti sa stadiona „Rajko Mitić“. Iako se govorilo da je Zvezda odustala od fudbalera BATE Borisova Mirka Ivanića i Nemanje Milunovića, Terzić je za SOS kanal potvrdio drugačije. 

„Nismo odustali ni od Ivanića, ali je Milunović bliži ukoliko ode Le Talek“, rekao je Terzić.