Prvo pojačanje u Humskoj: Urošević za dalji napredak

Srbija - Super liga 11. jan. 201814:10 > 14:11
Podeli:
FK Partizan

Doskorašnji fudbaler Napretka Slobodan Urošević potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom i zvanično postao prvo pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku.

Urošević (23) igra na poziciji levog beka i bio je član omladinske selekcije Srbije koja je postala prvak Evrope u Litvaniji 2013. godine. Na crno-belom dresu nosiće broj 72.

„Znam gde sam došao. Čim smo stupili u kontakt za 10 minuta smo se dogovorili. Uvek sam išao stepenik po stepenik i smatram da je dolazak u Partizan korak napred u karijeri. Utakmicom protiv Partizana u jesenjem delu sam skrenuo pažnju na sebu i nije mi krivo što sam odigrao dobro protiv crno-belih. Svaku utakmicu želim da odigram što bolje„, rekao je Urošević.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev istakao je da će biti još pojačanja.

„Sve činimo da do Kipra bude rešen prelazni rok, ali to je živa stvar. Kompleksna je situacija sa Evertonom. Ostalo mu je nepunih pet meseci ugovora, ponudili smo mu neverovatne uslove, ali ima ogroman broj ponuda mnogo većih od naše. Odbio je da produži ugovor sa Partizanom, ali želim mu sve najbolje. On neće biti u timu protiv Viktorije, a cele pripreme će se bazirati na tome. Ujedno, stav je da se Tavamba ne prodaje, ali ima dobru polusezonu i jedan je od nosilaca ekipe sa Evertonom“, rekao je Iliev.

Fudbaleri Partizana u petak početi pripreme za prolećni deo sezone.