Vazura: Čekamo dva igrača iz ozbiljnih klubova

Srbija - Super liga 12. jan 201815:24 > 15:29
Podeli:
FK Partizan

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je da klub pregovara sa trojicom igrača, kao i da će nekoliko igrača sigurno napustiti klub u narednih par dana.

U pregovorima smo za tri igrača, od čega ćemo za dvojicu čekati  do kraja prelaznog roka jer oni dolaze iz ozbljnih evropskih klubova i jednostavno neće ići lako. Traži se više para u ovim trenucima, ali će se to do kraja menjati i biće pristupačnije Partizanu jer im sigurno nije isplativo da plaćaju plate, a da ne igraju“, rekao je Vazura.

On nije želeo da otkrije o kojim igračima se radi, samo je potvrdio interesovanje za Radoslava Petrovića.

Jeste, želimo Raću. Pošto ne možemo da ga registrujemo za Ligu Evrope, ne bismo ga onda doveli na pola godine, već na godinu dana kako bi igrao kvalifikacije naredne sezone. Video sam da je Sporting angažovao jednog igrača, tako da će biti prostora da se pregovara za Raću„.

Vazura je rekao da je Partizan poslao ponudu za Spartaku za fudbalera Đorđa Ivanovića.

Poslali smo ponudu, Ivanović je zainteresovan, ali je sada sve na Spartaku. U kontaktu smo s klubom već 20 dana. Mi dalje od ove ponude ne možemo da idemo, a ukoliko oni dobiju bolju ponudu od nekoga, naravno da će da prihvate. Drago mi je što je on rekao da je zainteresovan u Srbiji samo za Partizan, što je pokazao da je Partizanovac i da voli ovaj klub„.

Crno-bele će napustiti nekoliko igrača narednih dana.

Što se tiče odlazaka pregovaramo s nekoliko klubova u vezi transfera pojedinih naših igrača. Transfer lista stručnog štaba i sportskog sektor je čvrsta u smislu da nema odstupanja. Imamo ponude za igrače koje smo hteli da prodamo. U narednih 20 dana će sigurno biti par dobrih prodaja„, rekao je Vazura.