Predstavljen Vakulko: Razumem zahteve, očekujem pobede

Srbija - Super liga 24. jan 201810:52 > 10:53
Podeli:
FK Partizan

U sredu fudbaleri Partizana putuju na Kipar, a pred sam polazak u Humskoj je predstavljen novi igrač crno - beli su predstavili novo pojačanje - Ukrajinca Jurija Vakulka.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev veoma je zadovoljan jer je u Humsku nakon Slobodana Uroševića i Đorđa Ivanovića stiglo još jedno veliko pojačanje.

„Već smo sinoć, po završetku dugh i napornih pregovora, koji traju već nekih 10-15 dana uspeli da rešimo papirologiju i dogovorimo poslednje detalje sa Jurijem i odmah smo izneli to u javnost našim navijačima, koji su sa velikom neizvesnošću čekali da li će to biti završeno. Sada imamo priliku da poželimo dobrodošlicu i sve najbolje Juriju. Verujte mi, reč je o velikom transferu, o kapitenu mlade reprezentacije, momku koji mnogo obećava i za čiju naklonost smo se borili’‘, rekao je na početku obraćanja medijima Ivica Iliev.

“Retko se dešava da naši igrači jako žele da neko potpiše za naš klub. Kada su ga videli, pitali su me da li će i kada će potpisati. To dovoljno govori o njegovom kvalitetu, a nadam se da će Partizan njemu biti odskočna daska za veliku karijeru. Pored toga što naši igrači iz Srbije znaju šta je Partizan i koliko im je bitan za karijere, otvorili smo vrata i evropskim igračima, koji žele evropsku karijeru i shvataju da je put preko Partizana onaj pravi put. Nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu“, rekao je Iliev.

“Potpisao je na 4 godine, a o finansijama ne mogu ja da pričam“, zaključio je sportski direktor Partizana.

“Hvala vam na lepoj dobrodošlici, jako sam zadovoljan ambijentom i prijatnom atmosferom u klubu. Kad sam saznao da me Partizan traži, razmišljao sam samo o njemu. Verujem da ću pomoći da osvojimo trofeje i napredujemo dalje u Ligi Evrope. Pratio sam utakmice sa Dinamom iz Kijeva, bile su to igre adekvatne klubovima koji su bili na istom nivou, samo je Dinamo imao malo više sreće. Ja sam se upoznao sa ekipom, već sam imao jedan trening. Imao sam kontakte sa trenerom, shvatam njegove zahteve i verujem da ću im uspešno odgovoriti. Očekujem pobede našeg kluba. Izuzetna je atmosfera, čak i oni ljudi koji me ne poznaju, žele mi uspehe i pobede u novom klubu“, izjavio je Vakulko koji će nositi dres sa brojem 14.