Donald u punom treningu posle problema sa srcem

Srbija - Super liga 3. apr 201817:24 > 17:33
FK Crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde Mičel Donald vratio se u puni trenažni proces u utorak, pošto je propustio skoro poslednjih mesec dana posle oporavka zbog srčanih problema.

Getty Images/Srđan Stevanović

Donaldu je pozlilo početkom marta, odmah je hospitalizovan u Kliničkom centru Srbije, ali je sve prošlo u najboljem redu, pa sada može da se vrati u ekipu.  

„Jedva sam dočekao ovaj trenutak, tri nedelje je prošlo u čekanju da se ponovo vratim treninzima. Svi smo se uverili da nemam nikakvih zdravstvenih problema i da mogu da se vratim radu sa sto posto svojih mogućnosti. Osećam se odlično, jako mi je prijao današnji trening. Sada moram što pre da se vratim u prvobitnu formu kako bih se u potpunosti stavio na raspolaganje šefu stručnog štaba. Već sam počeo sa napornim radom i spreman sam na potpuno predan rad kako bih što pre ponovo zaigrao“, rekao je Donald.

Zvezdin vezista istakao je da će njegova ekipa uraditi sve kako bi i u plej-ofu beležili odlične rezultate.

„Osam važnih utakmica je pred nama, osam prepreka do šampionske titule. Moramo da im pristupamo maksimalno ozbiljno kao što smo to radili i do sada. Derbi je utakmica o kojoj se najviše priča naravno, ali ne smemo da zaboravimo da pre nje dočekujemo neugodnog protivnika, ekipu Zemuna. Svi moramo da se fokusiramo na nju i da idemo korak po korak, kako bismo se krajem maja radovali novoj šampionskoj tituli sa našim navijačima“, poručio je Donald.