"Čudi me da nisu bili naslovi: Bravo hrabra Zvezdo"

Srbija - Super liga 25. sep. 201810:21 > 10:24
Podeli:
FK Partizan

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić istakao je da mu je žao što se posle duela sa Crvenom zvezdom više priča o odluci sudije Danila Grujića da prizna gol Ričmonda Boaćija nego o dobroj igri crno-belih.

Vuletić je u razgovoru za „Novosti“ situaciju iz 158. večitog derbija, ali i onu situaciju iz derbija kada je Ruiz asistirao iz gol-auta, uporedio sa crtanim filmom „La linea“.

Povezano

Problem linija u našim derbijima me podseća na crtani film sa uvlačenjem i izvlačenjem linija, sve u zavisnosti od potrebe. Žao mi je što se u danu posle derbija više bavimo temom gola Crvene zvezde nego izvanrednom igrom Partizana. Igrali smo sjajan, evropski fudbal protiv učesnika Lige šampiona, koji je sada odigrao za nijansu manje bojažljivo nego protiv Napolija. Shodno tome, čudi me da naslovi posle utakmice nisu bili na primer: „Bravo hrabra Zvezdo“. Ta Zvezda koja se toliko veliča je, da podsetim, ovog leta dobila tri od devet utakmica u Evropi,“ rekao je Vuletić za „Novosti“.

Potpredsednik kluba iz Humske kaže da niko ne može da tvrdi da li je lopta prešla gol liniju celim obimom.

Niko ne tvrdi da nije bio gol, isto tako je teško reći sa sigurnošću da je bio gol. Tako je naš trener Mirković posle utakmice rekao da ne zna da li je lopta celim obimom prešla liniju, dok je Zvezdin trener siguran da je gol regularan. Ako postoji i najmanja sumnja u regularnost, takav gol se ne priznaje, ali eto,“ naglasio je Vuletić.