"Uvukao se strah u igrače posle gola, pobeda zaslužena"

Podeli:
Miroslav Todorović/FK Partizan

Trener Partizana Zoran Bata Mirković istakao je posle pobede nad Vojvodinom (2:0) u 15. kolu Superlige Srbije, da su njegovi izabranici posle prvog gola opet pokazali nervozu, što im se dešavalo i u ranijim mečevima.

FK Partizan

„Važna pobeda za nas protiv čvrste Vojvodine. Opet posle prvog gola smo ušli u bespotrebnu nervozu koja je maltene trajala do drugog pogotka. Evirdentno da se uvukao strah među igrače. Igrali smo dosta dobro, izgarali smo na terenu i zaslužili pobedu“, rekao je Mirković.  

Strelci za Partizan su bili Rikardo Gomeš i Gabrijel Enake, koji je na drugom meču zaredom pogodio protivničku mrežu. Mirković je posebno istakao partiju Rumuna Enakea. 

„On je to zaslužio radom u prethodnom periodu. Bio je pravi profesionalac u momentima kad nije bio u prvom planu, radio je i čekao šansu. Iskoristio je svoju šansu. Imali smo dosta dobrih situacija koje nismo realizovali, uvek je dobro kad se daju golovi“, dodao je trener Partizana. 

Trener Vojvodine Dragan Okuka je naglasio da je njegova ekipa igrala dobro osim na početku meča. 

„Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Moram da kažem da je Vojvodina osim u prvih 25 minuta igrala dosta dobro. Pogodili smo prečku, imali još dve stopostotne situacije za gol. Partizan je to znao da kazni drugim golom. Dosta dobrih stvari smo napravili u drugom poluvremenu, šteta što smo primili drugi gol“, istakao je Okuka.