Ben: Nekad treba i da se odmorimo kako bismo bili bolji

Srbija - Super liga 31. jan 201912:10 > 12:11
FK Crvena zvezda

Pripremnu utakmicu i pobedu Crvene zvezde nad Austrijom iz Beča (3:0) u Antaliji obeležio je El Fardu Ben golom i asistencijom, a posle je rekao da će biti još bolji.

“Vrlo nam je važno da nastavimo u ovom ritmu i da pobeđujemo u ovakvim utakmicama na pripremama. Želimo da budemo spremni za početak drugog dela sezone. Utakmica je bila drugačija od prethodne dve, napredujemo iz meča u meč, sve smo bolji i bolji što je dobro“, rekao je Ben.

Napadač sa Komorskih Ostrva prikazao je odličnu partiju, a u 76. minutu ustupio je mesto Nenadu Milijašu.

“Na svakoj utakmici dajem sve od sebe i činim sve što mogu da pomognem ekipi. Srećan sam što sam sada to uspeo golom i asistencijom i tako doprineo trijumfu. Nastaviću još napornije da radim kako bih igrao još bolje“.

Povezano

Iza crveno-belih je prva faza priprema na Kipru, kao pet dana u Antaliji.

“Ponekad treba i da se odmorimo kako bismo bili bolji. Jako smo radili tokom sezone i nastavljamo dalje, želem da pomažem timu. Svi se osećamo vrlo dobro. Bitno je za tim da se dobro pripremimo za drugi deo sezone, zato moramo svaki dan naporno da radimo“.

Fudbalere Zvezde čekaju još tri meča do kraja priprema, prvi sledeći je 2. februara protiv Ludogoreca, tri dana kasnije sa Rabotničkim i za kraj protiv Maribora, 8. februara.

“Mislim da je dobro za nas što imamo priajteljske duele. Prvenstvo nam uskoro počinje i odgovara nam da odigramo što više mečeva ovakve vrste“, zaključio je Ben.