Zakarić: Ovo je pravi put…

Srbija - Super liga 18. feb. 201911:15 > 11:28
Podeli:
Goran Zakarić
Miroslav Todorović

U Partizanu je sada gotovo starosedelac, iako nije još prošlo ni godinu dana kako je obukao crno-beli dres. Goran Zakarić je svojim profesionalnim odnosom, golovima, asistencijama i pre svega požrtvovanim radom postao ljubimac Partizanovih navijača i važna karika u timu Zorana Mirkovića.

U utakmici 22. kola upisao se kao strelac trećeg pogotka za konačan rezultat od 0:3.

Dobro smo otvorili utakmicu i mnogo nam je značilo što smo dali gol u ranoj fazi. Bilo je pored tri gola, još šansi, a ono što je najvažnije je da smo odigrali dobru utakmicu. Ovo je put kojim trebamo da idemo, a greške koje uvidimo, moraćemo da ispravimo!

Prve golove su postigli Nikolić i Rikardo?

Mi smo znali i ranije da odigramo nekoliko utakmica sa dva špica, s tim što je to danas izgledalo odlično i naravno da smo zadovoljni zbog toga. Mislim da stvari polako dolaze na svoje mesto. Pripreme su period kada se ekipa treba spremiti što bolje fizički i taktički, a mislim da smo mi to danas pokazali tokom cele utakmice. Rekao bih da smo danas upravo ispunili sve što je šef tražio od nas. Tokom priprema to nekad nije izgledalo najbolje, ali to je sve period uigravanja. Najvažnije je da smo danas pobedili i odigrali dobru utakmicu”, ponavlja Zakarić.

Po izlasku Tošića i ulasku Enakea, promenili ste poziciju i postisli treći gol za konačan rezultat.

Kada je Toške izašao (prim.aut. Zoran Tošić) vratili smo se u formaciju koju smo igrali češće. Prešao sam levo, iskoristili smo još jednu kontru, gde je Nikolić dodao do mene i zabio sam gol za konačnih tri-nula. Zasluga cele ekipe, jer smo stvarno odigrali odličnu utakmicu”, podvlači Zakarić.

Šta dalje?

Ići ovim putem i truditi se da timskim radom svaku utakmicu dobijemo. To je recept, bez preterane euforije do cilja”.