Šćekić: Najbolji kad je najvažnije

Srbija - Super liga 19. apr. 201911:24 > 11:26
Podeli:
FK Partizan

Partizan je načinio prvi korak ka finalu Kupa Srbije, pobedom nad Radničkim od 1:0, a do revanša, koji je na programu 15. maja, crno-beli imaju priliku da se potpuno konsoliduju.

Protiv Radničkog smo odigrali jednu od najboljih utakmica ove sezone”, kaže defanzivac Partizana Aleksandar Šćekić. „Pokazali smo da smo najbolji kada je najvažnije, igraju se dve utakmice, a ovu prvu smo završili rezultatom kojim smo želeli. Partizan u svakoj utakmici ide na pobedu, nebitno ko je sa druge strane. Tako će biti i u nedelju u prvenstvu, ali i u revanšu polufinala Kupa. Teren na Čairu je u lošem stanju, ali mi svake druge nedelje igramo na takvim terenima, pa znamo šta nas čeka”.

Šćekić je svestan težine zadatka, pred prvenstveni i Kup meč protiv Radničkog na Čairu.

Radnički će igrati kao i na svakoj utakmici pred svojom publikom. Pun želje i motiva da se dodatno pokaže. U Kupu će biti posebno motivisani, jer se finale igra u Nišu”.

Po rečima Šćekića, Partizan će u nedelju odmarati nekoliko standardnih prvotimaca.

Šef će odmarati nekoliko igrača, kako bi se svi što bolje pripremili za završnicu sezone. Na sreću, ostali momci su pokazali da imaju dovoljno želje i snage da održe dobre rezultate i u rotaciji na svim pozicijama”.