Savo o sukobu: Znam Toleta i Vučelu, razumni su ljudi

Srbija - Super liga 30. apr. 201917:25 > 17:28
Podeli:
FK Partizan

Trener Partizana Savo Milošević u najavi utakmice sa lučanskom Mladošću govorio je o sukobu sadašnjeg i bivšeg predsednika kluba Miorada Vučelića i Tomislava Karadžića i tom prilikom istakao da bi dvojica iskusnih funkcionera trebalo da reše tu situaciju mirnim putem.

Karadžić je nedavno izjavio da nema ništa protiv da se vrati u klub i pomogne mu da ne ode u stečaj, a ubrzo je dobio odgovor od Vučelića koji je takve njegove reči okarakterisao kao „samokandidaturu za predsedničku funkciju“.

Povezano

Svoje viđenje situacije dao je i Milošević.

Ja sam van te priče, ali iznutra, mogu da kažem želju, voleo bi da sednu za sto, popiju kafu, ispričaju se. Razumni su ljudi, znam to iz iskustva. Siguran sam da će do nekih stvari doći bolje nego ovako„, jasan je strateg crno-belih.

Milošević je dodao i da stvari koje se dešavaju oko kluba ne utiču na igrače pred završni deo sezone.

Zadovoljan sam reakcijom ekipe i posle utakmice sa Crvenom zvezdom, iako je taj poraz bolan. Sad nemamo kud nazad. Došli smo do poslednje faze prvenstva. Nema kalkulacija, jasna je situacija, potrebne su nam četiri pobede u četiri utakmice sa protivnicima sa kojima možemo da izađemo na kraj. Potrebno je da ozbiljnost i angažovanost budu maksimalni. Igrači su svesni situacije u kojoj se nalazimo. Najbitnije je da zavisimo od sebe, to je primarni cilj„.

Crno-beli četiri kola pre kraja zauzimaju peto mesto na tabeli Superlige sa 30 bodova, dva manje od trećeplasirane Mladosti sa kojom se sastaju u sredu od 18 časova.

Iskusna i kvalitetna ekipa. Većinu igrača poznajem i gledao sam ih više puta. Ekipa vredna pažnje i respekta, teže je što nam je direktni konkurent. Moramo da imamo pristup kao što je bio sa Radničkim, Čukaričkim i Crvenom zvezdom. Jedna od najozbiljnijih ekipa u Superligi. Ima dosta dobrih igrača, ne samo u startnih 11, nego u celom timu. Očekuje nas teška utakmica„, zaključio je Milošević.

Pogledajte raspored i tabelu Superlig