Seča u Partizanu: Savo precrtao desetoricu!

Srbija - Super liga 20. jun. 201915:06 > 15:17
Podeli:
FK Partizan

Iza Partizana je loša sezona u kojoj je prvenstvo završio na trećem mestu, pa je šef stručnog štaba Savo Milošević rešio da precrta čak 10 igrača sa spiska putnika na Zlatibor, javlju beogradski mediji.

Na spisku se ne nalaze: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletića, Slobodan Urošević, Mark Valijente, Nemanja Nikolić, Armin Đerlek, Goran Zakarić, Dejan Georgijević, Musa Ndžaji i Radivoj Bosić.

Svakako najveće iznenađenje predstavlja to što Milošević ne računa na Gorana Zakarića i Nemanju Nikolića, koji su prošle sezone imali veliku minutažu.

Povezano

Ekspedicija crno-belih sutra putuje na Zlatibor na pripreme gde će ostati do 27. juna, a među putnicima bi trebalo da se nađu sledeći igrači:

Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Aleksandar Popović (golmani), Nemanja R. Miletić, Pešukić, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Đorđe Ivanović, Zoran Tošić, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović, Rikardo Gomeš, Strahinja Jovanović, Ivan Milosavljević, Slobodan Stanojlović i Miljan Momčilović.