Marin zove navijače: Članstvo u klubu je važno

Srbija - Super liga 23. jun 201912:45 > 12:46
Podeli:
crvenazvezdafk.com

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin kaže da je uvideo koliko je članstvo u klubu važno.

“Zaista smatram da je članstvo važno. Ja sam se naravno učlanio u klub, a učlanio sam i svog sina. Još u Nemačkoj, po njihovom sistemu rada sam uvideo koliko je bitno da članstvo svakog kluba bude masovno, jako i dobro organizovano. Prema svim podacima Zvezda ide u tom pravcu, i zadovoljstvo mi je što sam i ja jedan od zvezdaša koji podržavaju i pomažu svoj klub. Sa članskom kartom imam i privilegiju da odlučujem o nekim pitanjima u okviru kluba i zato pozivam i vas da dođete i učlanite se“, rekao je Marin.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu crveno-belih, članovi kluba imaju sledeće privilegije: Pravo da glasaju na klupskim izborima i da se kandiduju za člana Skupštine kluba, pravo kupovine sezonskih propusnica, pravo preče kupovine karata za međunarodne utakmice, besplatno članstvo za decu mlađu od 15 godina, popust od 20% u Red Star šopovima, besplatnu posetu muzeja i pristup posebnim sekcijama zvanične mobilne aplikacije kluba.

Između ostalog, članovi će dobiti privilegiju da biraju raspored zvezdica na grbu Crvene zvezde od sledeće sezone.

“Video sam na Zvezdinoj aplikaciji koje su ponuđene opcije. Sve tri su dobre i zanimljive, ali, naravno, imam svog favorita i budite sigurni da ću da glasam. Ne želim ovim putem da ističem svoj izbor kako ne bih uticao na eventualni izbor, ali ću sasvim sigurno glasati jer sam se kao član registrovao u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone“, rekao je Marin.