Tomane do 2022: Golovi su moj posao

Podeli:
FK Crvena zvezda

Crvena zvezda angažovala je novo pojačanje za predstojeću sezoni, pošto je sa srpskim šampionom ugovor do 2022. godine potpisao portugalski napadač Tomane.

FK Crvena zvezda

Portugalac je na stadion Rajko Mitić stigao iz Tondele u transferu vrednom 750.000 evra.

Bila je velika borba oko mog transfera, tako da sam izuzetno srećan što sam danas ovde. Došao sam u najveći klub u Srbiji, velika mi je čast što sam deo ovog tima bogate istorije, koji je i prošle godine ostavio ozbiljan trag u Ligi šampiona. Daću sve od sebe da budem što bolji„, poručio je 26-godišnji fudbaler na predstavljanju.

Tomane je u protekloj sezoni postigao 14 golova za portugalski klub.

U opisu mog posla je da dajem golove. Želim da se što pre priključim ekipi, da počnem da treniram sa njima i da se uklopim, kako bih opravdao poverenje i ispunio ciljeve zbog kojih sam doveden. Želim da budem deo ekipe, da pomognem ostvarenju ciljeva i da usrećim navijače. Daću sve od sebe da postižem što više golova. Želim da se zahvalim na svim porukama koje sam od navijača dobijao za za ovo vreme preko društvenih mreža, kao i za podršku. Jasna je obostrana želja da budem ovde„, dodao je on.

Brzonogi fudbaler, koji je tokom karijere igrao i za Vitoriju Gimaraeš, Limianos, Duizburg, Panetolikos i Aruku, četvrto je pojačanje crveno-belih u ovom prelaznom roku.

Pre njega u Ljutice Bogdana stigli su Kanjas, golman Vasiljević i Pankov.