Milojević: Želim sezonu bolju od prethodne

Srbija - Super liga 19. jul 201914:07 > 14:07
Podeli:
FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ističe da je njegova ekipa spremna za početak domaćeg prvenstva.

Šampion Srbije u četvrtak počinje tamičenje u Superligi duelom protiv Javora.

„Želeo bih bolju sezonu nego što je to bila prethodna. Voleo bih da vidim lep fudbal i što više navijača na tribinama, da uživamo u sezoni. Prošla sezona je bila veoma dobra, ali ćemo se truditi da je zaboravimo. Znamo koji su ciljevi, ali ne bih govorio o tome da smo izraziti favoriti. Biće priče o tome, ali to na mene ne utiče. Imamo ciljeve koje su zacrtale prethodne generacije kluba i probaćemo da ih ostvarimo“, rekao je trener crveno-belih na konferenciji za novinare.

„Nije bilo mnogo vremena za pripreme, a već smo ušli u takmičarske utakmice. Počinje prvenstvo i mislim da smo spremni. Na početku nas čeka teška i ozbiljna utakmica, a tako ćemo se i ponašati, spremićemo se maksimalno.“

Povezano

Milojević je nekada radio u Javoru, koji je povratniku u Superligu.

„Javor je godinama ostavljao dobar trag u Super ligi, bez obzira na to što je prošle sezone bio drugoligaš. Bili su dominantni u Prvoj ligi, to je lokalpatriotski klub, koji je dobro vođen od strane Dragomira Lazovića. Tamo su mi bili prvi koraci.“.

Trener crveno-belih je istakao i da još ne zna kakav će sastav poslati na teren i da li će neke igrače odmarati između dve utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

„Sagledaćemo situaciju do meča. Kanjas je zdravstveno dobro, kao i Pankov. Pregledi su potvrdili da su se oporavili i sad je potrebno samo strpljenje. Sa druge strane Tomane je igrač za duže staze, kad su napadači u pitanju tu su i Boaći, Pavkov i Krstović“.

Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić’ na programu je u četvrtak od 20 časova.