Ožegović: Sačuvati mrežu i protiv Malatije

Podeli:
Miroslav Todorović/FK Partizan

Ognjen Ožegović, centarfor Partizana, nije krio zadovoljstvo posle ubedljive pobede nad Mačvom, a uoči utakmice sa Malatijom.

Postigao sam još jedan gol, ali mislim da je to sve plod timskog rada, zajedništva, dobre igre, kompaktnosti, strpljenja, akcija i proboja po strani. Na nama špicevima ostaje da napadnemo prvu stativu. Ja sam to uradio, postigao gol, ali me raduje pre svega dobra igra, razmene pasova, asistencija. Sve je to zajedno jedna petica za danas i dobra uvertira za Malatiju”.

Vidimo, ponosni ste na asistenciju, koju ste uputili Sumi?

Istina, ja sam asistirao, a potom i Fića. Nastavili smo svi dobre igre i to me raduje što nema sebičnosti u timu. Nema tih nekih stvari u timu koje nisu dobre, a kada se neki igrač izbacuje u prvi plan, toga više nema. Sa tim možemo mnogo, bez egoizma, samo zajedno, hrabro na Turke u četvrtak i da se pobedi bez primljenog gola”.

Koliko znači Partizanu što je odigrao već četvrtu utakmicu bez poraza?

Više me raduje to, što nismo primili gol. I nadam se da ćemo tako nastaviti u četvrtak, jer znamo da u evropskim utakmicama gol u gostima donosi veliku prevagu. Nadam se da će naša odbrana, a i svi zajedno, izdržati da ne primimo gol u četvrtak i da ćemo moći da slavimo pred našim navijačima. Nadam se pobedi, bez primljenog gola i samo da nastavimo ovako kako smo igrali do sada”, zaključuje Ožegović.