Urošević: Da se vratimo na pravi put, ništa nije gotovo

Srbija - Super liga 19. okt. 201919:04 > 19:09
Podeli:
FK Partizan

Partizan je u 12. kolu Superlige Srbije poražen na gostovanju u Lučanim i tako vezao dva poraza u ligi. Nakon meča Slobodan Urošević poručio je da se nada da će se tim vratiti na pravi put.

Novi meč ista priča – Partizan je imao posed, napdao i promašivao. Ovoga puta stigla je kazna.

„Teško je kada izgubiš utakmicu. Posebno što je ovo drugi poraz zaredom uključujući onaj sa Voždovcem. Nismo smeli ovo da dozvolimo,morali smo da uđemo agresivnije i bolje“, rekao je Slobodan Urošević za klupski sajt.

„Mladost je igrala oprezno, povučeno, pokušavajući da nas ‘uhvati’ na kontre. Oni igraju specifično, igrač na igrača. Nismo uspeli da nametnemo naš stil igre, imali smo neke polu šanse u prvom poluvremenu, dok smo u drugom poluvremenu imali izglednu situaciju da postignemo gol, ali nismo uspeli. Jednostavno ne možemo da očekujemo da ćemo svaku utakmicu stvoriti deset izglednih šansi, već kada se ukaže prilika za gol moramo je iskoristiti da bismo uzeli tri boda. Sa druge strane Mladost je uspela da postigne pogodak iz te jedne prilike i da privede utakmicu kraju. Ovakve utakmice odluči jedan detalj“, dodao je Urošević.

Šta dalje?

„Težak poraz u ovakvoj situaciji, ali okrećemo se novoj takmičarskoj utakmici. Igramo svaka tri do četri dana tako da sve što se desilo danas moramo da arhiviramo i izvučemo pouke. Daćemo sve od sebe da se vratimo na pravi put. Ima još dosta da se igra ništa nije gotovo“, poručio je fudbaler Partizana.