Vladan Milojević ima dve ponude sa Kipra

Srbija - Super liga 19. dec. 201911:02 > 11:04
Podeli:
Srdjan Stevanovic/Getty Images

Kako pišu mediji sa Kipra Vladanu Milojeviću su stigle dve ponude. Njega želi APOEL koji je nedavno smenio trenera, a takođe postoji mogućnost da srpski stručnjak preuzme reprezentaciju Kipra.

Apoel traži novog trnenera od kako je otpušten Tomas Dol pre nekoliko sedmica. Kiparski velikan je tek četvrti u tamošnjem šampionatu doduše uz nekoliko utakmica manje, a u Ligi Evrope su uspeli da se plasiraju u nok-aut fazu.

Milojević je radio na Kipru jedne sezone i to u Omoniji, a kako mu je veći deo karijere u vezi sa Grčkom i kako on zna grčki jezik mogao bi da bude idealno rešenje za APOEL.

Ipak isto misli i Fudbalski savez Kipra koji Milojeviću nudi selektorsku poziciju. Kipar trenutno vodi izraelski stručnjak Ran Ben Šimon. Reprezentacija se nije loše pokazala u prethodnim kvalifikacijama jer je u grupi sa Belgijom, Rusijm, Škotskom, Kazahstanom i San Marinom imala deset bodova i završila je na četvrtoj poziciji.

Milojević je blizu rastanka sa Crvenom zvezdom u kojoj je dve i po godine i koju je tri puta uveo u grupne faze evropskih takmičenja. Tako je crveno-bele posle mnogo godina vratio u najelitnije evropsko klupsko takmičenje. Njegova zamena bi trebalo da bude Dejan Stanković.