"Zasitio se… Milojevićev stil je smetao zvezdašima"

Podeli:
Srdjan Stevanovic, Getty Images Sport

Predsednik Partizana Milorad Vučelić nije bio zatečen odlukom rukovodstva Crvene zvezde da umesto Vladana Milojevića poverenje ukažu trneru debitantu Dejanu Stankoviću.

FK Partizan

Prvi čovek kluba iz Humske priznaje da nije pratio šta se dešava u komšijskom taboru, a povratak nekadašnjeg reprezentativca u srpski fudbal smatra veoma pozitivnim.

Povezano

Stanković je velika zvezda. Po svemu što znam o njemu, on je jedan divan čovek, dobričina. Voleo bih da ga manje sreća posluži nego Savu Miloševića, ali me svakako raduje učešće jednog takvog čoveka u našem fudbalu. Dejan ima neko svoje zračenje. Ima dobre odnose sa međunarodnim organizacijama, nadam se da će to biti iskorišćeno za dobrobit našeg fudbala uopšte,“ rekao je Vučelić za Sport Klub i potom se osvrnuo na odlazak Milojevića koji je, izuzev u derbijima, imao sjajne rezultate sa Zvezdom.

Ako sudimo po izjavama, Milojević se zasitio. Postoji i taj faktor da je taj njegov stil igre smetao zvezdašima, iako je bio među najuspešnijim trenerima tog kluba.

Vučelić naglašava da ne zna šta može da se očekuje od Stankovića.

„Kada dođe neko sa karijerom, znate šta možete da očekujete. Sa Dejanom bi trebalo sačekati, videćemo. Tako smo i mi strepeli sa Savom, koji je hrabro prihvatio, a moglo bi se reći da je to bila i naša hrabrost,“ naveo je Vučelić.