Gajić: Očekujem uspešno proleće

Srbija - Super liga 31. jan. 202015:16 > 15:24
Podeli:
FK Crvena zvezda

Bek Crvene zvezde Milan Gajić rekao je da Crvena zvezda kao veliki klub na svakoj poziciji treba da ima po dvojicu kvalitetnih igrača kako bi u svakom momentu mogla da odgovori najvišim ciljevima.

„U svakom klubu postoji konkurencija. Nikad nisam imao problem konkurencije i borbe za poziciju jer kad je zdrava, kao što je kod nas, onda je to garant za uspeh. Tu sam da se borim, cilj mi je da se ustalim na terenu a put do toga je trnovit, stvari u životu moraju da se poklope. I kad nekad mislite da ste blizu, ne moraju planovi da vam se ostvare. Mi smo svi ovde u funkciji kluba, za nas je važno da dostignemo zacrtane ciljeve“, ističe Gajić.

Novi trener Dejan Stanković doneo je mnogo novina u rad,što je defanzivca posebno oduševio.

„Mene je fascinirala neverovatna pozitivna energija koju je Mister doneo sa sobom. Mnogo entuzijazma, mnogo volje i želje. Zajedno smo skoro mesec dana, vide se novine koje je uneo, dosta se potencira na taktici, što je očekivano, s obzirom da je proveo većinu karijere u Italiji“.

Crvena zvezda je u Turskoj odigrala dva meča, pobedila je Arku (3:2), remizirala sa Vardarom (0:0), a već sutra je očekuje najozbiljnija provera – Ludogorec.

„Igramo utakmice iz pung treninga, nameštamo se polako, radimo korekcije i iz meča u meč bićemo sve bolji. Ne sumnjam u to jer radimo jako, kvalitetno. Ostaje nam četiri utakmice da sve legne na svoje mesto. Očekujem uspešno i trofejno proleće“, zaključio je Gajić.