Borjan: Sa Stankovićem može da bude kao sa Milojevićem

Srbija - Super liga 8. feb 202011:06 > 11:08
Srdjan Stevanovic, Getty Images Sport

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan izuzetno je zadovoljan pripremama i formom ekipe pred nastavak sezone uveren da će u maju ponovo obradovati navijače.

Kapitenska traka je od 2020. na Borjanovoj ruci.

“Velika je čast biti kapiten tako velikog kluba i nositi traku. Nadam se da ću predvoditi tim do duple krune. Bio sam presrećan i to je velika privilegija. Na neki način sam i očekivao tako nešto“, ponosan je Borjan.

Povezano

Pripremni period je završen, a kako Borjan kaže, razloga za optimizam ima.

“Veliki posao smo odradili, pripremili se na fizičkom planu za sve ono što nas očekuje. Imali smo pet provera, svaka nam je donela nešto pozitivno i nekako sam sve uvereniji da bi i ova nova era sa Dejanom Stankovićem mogla biti uspešna kao i ona prethodna sa Milojevićem. Mislim da samo treba imati tu želju i veru u sve što radimo. Kao što Mister kaže, treba verovati u sve što je on doneo. Ako verujemo, to će i da se pokaže na terenu. Ja da ne verujem, ne bih bio ovde. Verujem da će Zvezda i ove godine da napravi velike stvari“.

Do prolećne premijere protiv Čukaričkog ostalo je još nešto više od nedelju dana.

“Želim i da kao kapiten Crvene zvezde podižem trofeje, to je jedan od razloga zašto mi se nije išlo u inostranstvo. Jedva čekam da sezona počne, da čujem taj navijački huk i da krenemo u odbranu titule. Kako je i Stanković rekao, ulazimo u trku kao da nemamo 11 bodova prednosti. Moramo da potvrdimo klasu i pokažemo zašto smo broj jedan“, zaključuje Zvezdin golman.