Boaći: Dekijev italijanski stil mi odgovara

Srbija - Super liga 10. feb 202011:39 > 11:40
Srdjan Stevanovic/Getty Images

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći prezadovoljan je radom i načinom igre koju je uspostavio novi trener Dejan Stanković i najavljuje golove i trofeje.

Napadač iz Gane je imao priliku da gleda novog trenera Dejana Stankovića u Interu samo na TV ekranu jer je bio tada mlad u Đenovi.

“Stanković je bio fantastičan igrač, imao je veliku karijeru, radio sa sjajnim trenerima. Doneo je veliku energiju i italijanski stil igre koji mi savršeno odgovara. Navikao sam da igram na prvi dodir i da se pomeram u prostor. Radili smo naporno na pripremama, bili smo prilično umorni, ali posle odmora siguran sam da ćemo se do utakmice sa Čukaričkim osvežiti i pokazati da smo šampioni“, kaže Boaći za klupski sajt.

Povezano

Uveren je da će Crvena zvezda potvrditi dominaciju u Superligi, ali i da će i on zaigrati kako se od njega očekuje.

“Siguran sam da ćemo navijačima doneti mnogo radosti ove sezone. Učinićemo sve da osvojimo oba trofeja, a ja sam nekako uveren da ću u drugom delu sezonu biti i bolji nego što me navijači Zvezde pamte. Povrede su učinile da se po povratku iz Kine ne prikažem u pravom svetlu. Međutim, sada sam zdrav, sjajno smo radili, odgovara mi i stil igre i veliki sam optimista. Verujem da ću u dobroj meri popuniti statistiku golova“.

Milan Borjan je novi kapiten našeg tima, Boaći smatra da je traka završila na pravoj ruci, ali potencira atmosferu i zajedništvo ekipe.

“Borjan je sjajan čovek i sasvim opravdano nosi kapitensku traku. Ali mnogi igrači svojim odnosom prema klubu, poštovanjem, ponašanjem i igrom takođe mogu da predstavljaju kao kapiteni. Mi smo jedna velika, srećna familija koja je donosila, a verujem da će i u budućnosti donositi Crvenoj zvezdi mnogo uspeha, trofeja“, zaključio je Boaći.