Nikolić: Sigurno ću uzeti 'desetku'

Srbija - Super liga 19. feb 202015:38 > 15:38
FK Crvena zvezda

Mladi fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić uveren je da će zaslužiti da na dresu ponese 'desetku'.

Print screen/SK

Talentovani vezista bio je strelac prvog gola na utakmici protiv Čukaričkog.

„Fenomenalan je osećaj postići gol za Crvenu zvezdu, klub koji volim od rođenja. San svakog deteta koje ima ambiciju da postane fudbaler je da postigne gol za crveno-bele. Ponosan sam što sam imao tu čast da počnem utakmicu i zabeležim svoj prvenac. Očekujem da ću u narednom periodu postići gol na našem stadionu i ostvariti još jedan san“, istakao je Nikolić.

Predvodnik mlađe generacije u prvom timu Crvene zvezde istakao je da mu poređenje sa velikim fudbalerima ne predstavlja pritisak, već motivaciju za što bolji rad u nastavku karijere.

Povezano

„Prija mi poređenje sa Marinom, on je fenomenalan igrač koji ima sjajnu karijeru iza sebe. Uvek je koristio priliku da me posavetuje budući da igramo na istoj poziciji. Trudim se da usvojim svaku kritiku i od ostalih iskusnijih saigrača, kako bih što brže napredovao. Marko Marin je nosio broj 10, a po njegovom odlasku taj broj je ostao slobodan. Veliki igrači u Crvenoj zvezdi imali su priliku da nose „desetku“ koja je karakterističan broj za poziciju na kojoj igram. Nalazim se tek na početku puta u crveno-belelom dresu i ukoliko nastavim sa ovakvim izadnjima sigurno da ću uzeti broj 10 koji nosi ogromnu odgovornost“.

Govorio je Nikolić i o predstojećoj utakmici sa Vojvodinom.

„Cilj ove godine je dupla kruna koju dugo čekamo, verujem da je ova sezona presudna i da ćemo ostvariti taj cilj. Već u subotu dočekujemo Vojvodinu i otvaramo polusezonu na našem stadionu. Dugo smo iščekivali prvu utakmicu na našem teren“, zaključio je mladi fudbaler.