Boaći: Trčim i po 8km dnevno, nedostaju mi navijači…

Srbija - Super liga 11. apr. 202018:16 > 18:19
Podeli:
Alexander Hassenstein, Getty Images

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći vredno trenira u kućnim uslovima kako bi spreman dočekao nastavak sezone.

Treniram po programu koji sam dobio od stručnog štaba. Imao sam probelma sa povredom, ali sa se oporavio i sada sam 100 odsto zdrav i mogu da treniram po svakodnevnom programu. Imam neophodne sprave za vežbanje, napravio sam teretanu kod kuće. Radim mnogo, ali bilo bi lepše da sam sa saigračima. Mnogo mi nedostaje lopta, igram fudbal od malena i mesec dana bez lopte mi je prilično čudno, ali moramo da budemo disciplinovani kako bi iz svega ovog izašli još jači„, rekao je napadač srpskog šampiona za klupski sajt.

Povezano

Iako se trenira u kući, ritam treninga nije tako lagan.

Treninzi nisu laki, dnevno trčim sedam do osam kilometara, a potom vežbe za jednu, pa za drugu nogu zbog povreda koje sam imao. U ovoj situaciji trudim se da radim i više nego uobičajeno, jer nedostatak utamkica može da utiče na igrače, a upravo iz tog razloga je bitno da se vratimo što spremniji kada sve ovo prođe. Znam da je ovo teško vreme za sve, zato je bitno da se držimo zajedno, kao tim„.

Boaći ostatak vremena provodi uz video igrice.

Vreme kod kuće porvodim igrajući “Soni plejstejšn”, naročito “FIFA”, a takođe volim da igram I stoni tenis pošto ga imam u svom domu. U “FIFA” možda neko i može da me pobedi, ali u stonom tenisu sam najbolji, niko od saigrača ne može da mi parira„.

Za kraj, napadač iz Gane je poručio da mu mnogo nedostaju navijači.

Kada izađete iz tunela i ugledate pune tribine i ljude koji pevaju sve vreme to jedan od najlepših i najneverovatnijih stvari u karijeri. Otkako sam došao oni su uz mene i hvala ima na tome. Takođe, želim da poručim ne samo našim navijačima, već svima koji su u Srbiji, da se svi držimo zajedno. Verujem da će ovaj virus uskoro proći, zato ostanite kod kuće da tako pomognemo svima„, zaključio je 27-godišnji igrač.

Superliga Srbije stopirana je posle 26. kola, usled pandemije koronavirusa, a za sad nema konkretnih informacija da li će i kad doći do nastavka sezone.