Testovi na koronavirus obavljeni i na Krovu

Srbija - Super liga 15. maj 202011:43 > 11:44
Voždovac
FK Voždovac

Fudbaleri Voždovca testirani su u petak na stadionu u Zaplanjskoj ulici na Koronavirus. Testirani su takođe i članovi stručnog štaba kao i svi zaposleni u klubu.

Na stadionu Voždovca svakodnevno se sprovode mere kojih se svi moraju pridržavati, pa tako svi učesnici treninga prolaze kroz pregled pred početak istog, koji bi trebao da isključi prisutnost simptoma Koronavirusa.

Takođe svi rekviziti koji se koriste na treninzima, kao što su lopte i čunjevi se dezinfikuju pre i nakon treninga, kao i prostorije u kojima se boravi. Na više punktova na stadionu Voždovca postavljena su dezinfekciona sredstva za dezinfekciju ruku, tako da se svi čini po preporukama Kriznog štaba Vlade Republike Srbije kako bi na stadionu bili sigurni i ostali zdravi.

Prvi meč koji očekuje Voždovac u nastavku sezone jeste protiv Mačve u Šapcu, zatim na Krov dolazi ekipa Napretka iz Kruševca, nakon čega se u goste ide Radu, a zavesa na ovu nesvakidašnju sezonu spustiće se baš na stadionu Voždovca kada u goste dolazi ekipa Radnika iz Surdulice.

Sve utakmice biće odigrane bez prisustva publike.