Stanković: Raduje me povratak Sanoga, Boaćija, Rodića

Podeli:
Emilio Andreoli/Getty Images

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je posle trening utakmice koju su prvotimci odigrali protiv omladinaca (3:0) zadovoljan onim što je video, kao i da je pred Zvezdom svetla budućnost.

I prvotimci i omladinci odigrali su prvu utakmicu posle više od dva meseca pauze.

„Bila je to porodična utakmica, rezultat je bio u drugom planu, a cilj je bio da igrači osete loptu i ono što je najvažnije, da svi zdravi izađemo sa terena. Imali smo tešku nedelju u smislu rada, igrači su malo umorni, ali sa razlogom smo isplanirali ovu utakmicu. Meč je bio korektan, sve u cilju toga da što spremniji dočekamo pohod na duplu krunu“, rekao je Stanković.

On je istakao i da ga raduje to što su neki igrači koji su imali problema sa povredama, zaigrali protiv omladinaca.

Raduje me što smo videli Sanoga na terenu posle mnogo vremena, kao i Boaćija koji se povredio posle više od dva meseca, a igrao je i Rodić. Vodio sam računa da ograničim minutažu, kako ne bi ulazili u nepotreban rizik. Zadovoljan sam kako su momci odigrali. Kod mene svi dobijaju šansu na pripremnim utakmicama da se pokažu i da zaigraju. Za takmičarske utakmice biće odabir onih najspremnijih u datom trenutku“, objasnio je trener crveno-belih i dodao:

„Imamo svetlu budućnost. Omladinci su pokazali raskošan talenat i skenuli pažnju na sebe u smislu toga da mogu da računam nanjih u budućnosti“.