"Ponudio posao ženama, vidimo se na protestu"

Podeli:
Princscreen

Predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma u utorak je održao sastanak sa bivših igračima nekadašnjeg Superligaša iz tog grada, ali nije postignut nikakav dogovor o izmirenju dugova.

Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost se posle sastanka oglasio na Fejsbuku.

Gospodin Marković se u ime grada ogradio od FK Jagodina na način da grad nema nikakve veze sa dugovima kluba iako je jasno da je grad finansirao klub. Rekao je igračima da nema ništa lično sa dugovima kluba i da je napustio klub 11 meseci pre ispadanja Jagodine iz Super lige, iako je jasno da je najveći deo dugovanja nastao pre njegovog izlaska iz kluba,“ navodi se i dodaje:

Na pitanje igrača ko je odgovoran za dugovanja kluba, gospodin Marković je odbio da dâ odgovor, a potom je uputio igrače da se obrate sudu iako je jasno da je ta procedura već prošla i da pravosnažne odluke sudova svi poseduju. Gospodin Marković je ponudio igračima da grad može da im zaposli žene iako niko od bivših igrača ne živi u Jagodini. Vidimo se uskoro ispred opštine Jagodina na javnom protestu.“

FK Jagodina trenutno se takmiči u petoj ligi i postoji samo formalno kako bi mogao da naplaćuje novac na koji polaže pravo od bivših igrala Predraga Rajakovića, Aleksandar Pešića i još nekolicine fudbalera.