Ćurčić: U Partizanu ću raditi sa dragim ljudima

Srbija - Super liga 3. jul. 202015:58 > 16:03
Podeli:
FK Partizan

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić zvanično je od petka član stručnog štaba Partizana.

Kako je i najavljeno u četvrtak, Savo Milošević dobio je novog pomoćnika, a to je Radovan Ćurčić.

„Zaista mi je veliko zadovoljstvo što sam došao u klub kao što je Partizan. Ne samo da ću raditi sa meni izuzetno dragim ljudima, već što je ovo sredina koja uvek teži najvišim ciljevima“, kratko je izjavio Ćurčić.

Obavljenim poslom zadovoljan je i generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

„Jutros smo potpisali ugovor sa mladom nadom našeg kluba i siguran sam budućim asom Nikolom Štulićem, a potom paraf na ugovor, sa još većim zadovoljstvom stavljamo, na buduću saradnju sa trenerom i nekadašnjim selektorom reprezentacije Srbije g.Radovanom Ćurčićem. Partizan sutra kreće sa zvaničnom prozivkom i pripremama za novu sezonu, te se upravo i dolazak g.Ćurčića poklapa sa našim ambicijama i ciljevima“, rekao je Vazura.

Partizan će u subotu obaviti prozivku pred početak priprema za novu sezonu kada će Savo Milošević dati i dužu izjavu, a za sada je šef struke crno-belih kratko prokomentarisao pojačanje koje je dobio u stručnom štab:

„Prvo bih želeo da se zahvalim Milanu Đuričiću – Đumiju na sjajnoj saradnji i profesionalnom odnosu koji imamo ne samo tokom ovog mandata u Partizanu, već godinama unazad kroz različite selekcije FSS. Đumi je pre svega prijatelj i neko sa kim smo svi mi delili i uspehe i boli poslednjih godinu i po dana, jurišali na derbije, osvajali prošle godine zajedno Kup, ušli u Evropu. Stoga je njegov doprinos našoj zajednici ogroman. Shodno i promenama koje sam najavio, izuzetno sam srećan što se Radovan Ćurčić priključio našem stručnom štabu, jer sam siguran da će svojom energijom i znanjem doprineti našoj fudbalskoj viziji“, poručio je Milošević.