Savo: Više nema opravdanja, titula apsolutni prioritet

Podeli:
FK Partizan

Trener Partizana Savo Milošević ističe da će naredna sezona biti izuzetno teška, ali da je osvajanje titule glavni cilj.

Crno-beli su u subotu započeli pripreme, a posle sezone bez trofeja Milošević najavljuje znatno više ambicije.

Prioritet je apsolutni da vratimo titulu u Humsku. To je najveća rana iz tek završene, ali i prethodnih sezona. Taj mentalitet moramo da imamo od prvog dana. Biće strahovito teško, ali ja prvi neću tražiti opravdanja. To sam i preneo igračima„, rekao je strateg kluba iz Humske.

Povezano

Kad je o stilu igre reč, promena neće biti. Napadački fudbal je jedina opcija.

Mi i da hoćemo ne možemo da igramo bunker. Ako jedna igra, druga ne može. Nemoguće je… U našem stilu, da ne kažem filozofiji, nećemo ništa menjati apsolutno. Samo ćemo da popravimo neke stvari, distance i u kretanjima da popravimo. Tu je Radovan maestralan, ali i poznaje moderan fudbal u mnogim aspektima„.

Milošević je dobio pomoć u stručnom štabu u vidu Radovana Ćurčića, koji je zamenio Milana Đuričića.

Ćurčića dugo zna. Kao što želimo da idemo korak dalje u igri, tako želimo i u stručnom štabu. Perfektinijeg čoveka ne možemo da dovedemo. Ostali su detalji da se naštimujemo, Radovan je majstor. Đumiju želim da zahvalim od srca, ostaće naš prijatelj zauvek„.

Partizan će pripreme sprovesti u Beogradu, iako je plan bio odlazak na Zlatibor. Pandemija koronavirusa je, ipak, to sprečila.

Ne remeti nam to planove, čak nam je u Zemunelu komotnije. S obzirom na to da u pripremnom periodu ima više igrača, priključili smo i mlade iz naše škole. Operativno je mnogo lakše raditi na naša dva terena, a svuda drugde imamo jedan teren i jedan termin. Ovde možemo da se organizujemo kako hoćemo. Psihloški, igrači vole pripreme„, zaključio j Milošević.

Na prvom treningu, od igrača su bili prisutni:

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Lutovac, Aleksandar Šćekić, Bibars Natko, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Sejduba Suma, Lazar Pavlpović, Filip Stevanović, Takuma Asano, Nikola Lakčević, Đorđe Ivanović, Slobodan Stanojlović, Umar Sadik, Bojan Matić, Nikola Štulić, Denis Stojković, Uroš Knežević, Nikola Čolić, Dragan Bojat, Savo Arambašić, Boris Krstić.