Vučelić potvrdio da je Savo ponudio ostavku

Podeli:
sport klub

Posle prvog poraza u Superligi protiv Novog Pazara u Partizanu su se pokrenule mnoge teme, pa čak i ona o daljem radu trenera Sava Miloševića. Međutim, za sada nema krupnih promena.

Ali daleko od toga da je sastanak u Humskoj bio rutinski. Savo Milošević je čak i ponudio ostavku, koja nije prihvaćena, a to je potvrdio i predsednik Milorad Vučelić.

Povezano

Savo postavlja svoju odgovornost, naravno, što je logično, ali nismo hteli da razgovaramo o ostavci. Ponudili smo da razgovaramo, došao je kasnije ceo stručni štab. Bilo bi ishitreno da se sad nešto dešava pred ono što nas čeka. Verujem da se ovo više neće dešavati. Preispitali smo sve, razgovarali dugo i podrborno, doneli nekoliko rešenja i nadam se da će izaći na dobro. Vidljiv je krizni period, postoji mnogo elemenata za to. Stručni štab je pozvaniji da kaže koje su mane. Neke posledice će se videti. Nadam se da ćemo igru i realizaciju postaviti na bolji način. Uveren sam i da je ovo samo incident – rekao je Vučelić.

Prvi čovek kluba apostrofirao je odgovornost samih igrača.

Problem je da ne bude indolencije, neodgovornosti, nonšalancije. Da ljudi ne misle da je svako od njih Mesi, Bekenbauer ili Silva… Nego, da se spuste na zemlju i znaju da ne može kvalitet da dođe do izražaja ako se ne igra punim angažmanom. Ni u jednoj varijanti, kamoli kad niko od tih igrača nije tako veliki. Nije ni mali, naravno, neću da ih potcenujem, ali je koncentracija potrebna u svakom poslu. Ne samo u fudbalu. Bez nje nema ozbiljnih rezultata.