Milošević: Ne samo razočaranje, već i poniženje

Podeli:
Action Images via Reuters/Lee Smith

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da njegov tim mora bolje da se pokaže u takozvanim malim utakmicama i izbegne ono što se desilo u Novom Pazaru.

’Crno-beli’ su u prethodnom kolu poraženi na gostovanju Novom Pazaru 3:2 posle niza preokreta, a Milošević je posle tog meča ponudio i ostavku koju su čelnici kluba odbili. Pred njegovim izabranicima sada je duel sa Javorom, koji će se u nedelju igrati u Humskoj.

Povezano

Nisam samo osetio razočaranje nego i poniženje. Ovo nije odvojeni incident, nego što nešto što nam se ponavljalo. Fokus je bio da izbegnemo ovakve stvari i radili smo na tome da to u ’malim’ utakmicama radimo bolje nego prošle sezone. Kad vidite da ste uzaludno pričali, naravno da počnete da sumnjate“, istakao je Milošević.

Milošević je istakao da je duel sa Pazarcima pokazao da njegovi igrači u stvari nisu spremni, kao što je mislio posle priorema.

To znači da momci jednostavno nisu hteli. Način na koji smo prošli pripreme me je uverio da smo spremni, ali je utakmica pokazala da nismo. Postoji i niz problema unutar ekipe koje sam tek sad uvideo. Ponovo smo sebe doveli u situaciju da je teško ispravljati greške i preživljavati. I sad imamo mač iznad glave. Igrači su u jednoj meri pokazali želju da poprave stvari, pa ćemo od toga krenuti“, naglasio je trener Partizana.

Susret između Partizana i Javora igra se u okviru trećeg kola Superlige Srbije u nedelju od 20.30.