"Biće rotacija, samo tako možemo da ostanemo živi"

Podeli:
Action Images via Reuters/Lee Smith

Partizan je rezultatom 5:0 savladao Inđiju u petom kolu Superlige Srbije, a trener crno-belih Savo Milošević rekao je da je trenutno zadovoljan načinom igre svog tima, kao i da ima segmenata na kojima još moraju da rade.

Bilo je važno prvo da pobedimo, pristao bih ja pre utakmice da pobedimo i da primimo gol. Sada se sve spojilo. Igrali smo bolje nego na prethodnim utakmicama, uspeli smo treću utakmicu zaredom da ne primimo gol što me raduje i da podižemo formu. U četvrtak je Liga Evrope, veoma bitno takmičenje za nas. Bio je krajnji momenat za nas da napravimo neke pomake u igri. Ovo je već ličilo na one dobre partije od prošle godine. Ima još dosta stvari koje možemo bolje, ali je u ovom momentu ovo zadovoljavajuće“.

Milošević je najavio rotacije u timu pred meč Lige Evrope.

Već sam ih najavio i pre ove utakmice, biće ih i u četvrtak. Neophodno je da prođemo ovaj period tako da ne razmišljamo ko igra, nego da ko god igra da svoj maksimum. Imamo mnogo veću rotaciju nego prošle godine, probaćemo da mnogo više igrača koristimo, ali da držimo intenzitet. Samo tako možemo da ostanemo živi i u ligi i u Ligi Evrope„, zaključio je trener crno-belih.

Crno-beli na evropskoj premijeri ove sezone igraju protiv ekipe RFS na svom stadionu, a meč je na programu u četvrtak od 21 čas.