FK Partizan: Dani i sati ubeđivanja nisu urodili plodom

Podeli:
FK Partizan/Sandić Foto

Fudbalski klub Partizan potvrdio je da je Savo Milošević napustio mesto trenera i zahvalio mu se na “ljubavi, trudu, zalaganju i rezultatima koje je donosio u najtežim vremenima” za 'crno-bele'.

Partizan posle šest kola Superlige Srbije ima četiri pobede i dva poraza, od kojih je poslednji došao na gostovanju Vojvodini u nedelju. Tu utakmicu je obeležio incident u kojem je Milošević flašicom gađao sudiju.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti i bez ispravki.

Povezano

Suočeni sa novonastalom situacijom, a bez mogućnosti da istu promenimo, FK Partizan sa neizmernim žaljenjem objavljuje da se dana 01.09.2020.godine i zvanično rastao sa šefom stručnog štaba g. Savom Miloševićem.

Dani i sati ubeđivanja, razgovora i ljubavi prema Partizanu nisu urodili plodom naspram teškog perioda, stresa i nagomilane nepravde sa kojom se Milošević sa svojim stručnim štabom, igrači, kao i sam klub suočavao u periodu iza nas.

Teška srca, bez skrivanja suza u očima, saradnja između FK Partizan i još jednog velikana ne samo srpskog već i evropskog fudbala je završena.

FK Partizan se neizmerno zahvaljuje Savi Miloševiću na ljubavi, trudu, zalaganju i rezultatima koje je donosio u najtežim vremenima za klub. Neizmerno hvala na svakom derbiju, evropskoj utakmici i prolivenom znoju u domaćem prvenstvu!

Savo kao takav, veliki čovek i još veći Grobar će zauvek biti deo crno-bele porodice!”, stoji u saopštenju.

Miloševića će na klupi zameniti Aleksandar Stanojević, koji se vraća u Partizan posle osam godina, a njegovo predstavljanje zakazano je za sredu.