Sindikat fudbalera: FSS da kazni Vuletića

Fudbal ostalo 21. okt. 202012:47 > 12:59
Podeli:
N1

Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost” (SPFN) saopštio je da najoštrije osuđuje nedolično ponašanje fudbalskog radnika, profesora Vladimira Vuletića čija meta je sada postao igrač Milan Borjan, dugogodišnji član Sindikata.

Vuletić je na društvenim mrežama objavio montiranu fotografiju na kojoj se nalazi sin Zvezdinog golmana, nakon čega je golman Crvene zvezde najavio sudsku tužbu.

„SPFN najoštrije osuđuje primitivno ponašanje fudbalskog radnika, profesora Vladimira Vuletića čija meta je sada postao igrač Milan Borjan, naš dugogodišnji član.

Profesor Vladimir Vuletić svojim primitivnim i nesportskim ponašanjem nanosi veliku štetu srpskom klupskom fudbalu a najviše svom klubu u kome ima funkciju potpredsednika.

Biti profesor na prvom mestu znači biti vaspitač i pedagog. Biti sportski radnik na prvom mestu znači poštovati fair play i protivnika na terenu.

Najljubaznije molimo sve sportske radnike u Srbiji da se suzdrže bilo kakvih komentara koji vređaju porodične vrednosti bilo kog pojedinca i da se u sportskom duhu takmiče i međusobno uvažavaju.

Takođe, pozivamo FSS da odmah i bez odlaganja, po službenoj dužnosti pokrenu disciplinski postupak protiv profesora Vladimira Vuletića i adekvatno ga sankcionišu, stoji u saopštenju.