Stanojević: Igrali smo dobro, ali smo ušli u nervozu

Srbija - Super liga 31. okt. 202019:41 > 19:46
Podeli:
FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević zadovoljan je pobedom i brojem šansi koje je ekipa stvorila protiv Mačve, ali ima i stvari kojima itekako nije zadovoljan.

Fudbaleri Partizana pre samog meča sa Mačvom bili su suočeni sa neprijatnim vestima vezanim za Žana Kristofa Bajbeka i Vladimira Stojkovića.

Nažalost Bajbek se povredio na jednom laganom treningu. Ne znam još kakva je povreda, ali verovatno će odsustvovati do kraja godine. Videćemo. Još je i Stojke imao temperaturu. To je nešto što nas je malo poremetilo – rekao je Stanojević.

Povezano

Partizan je na kraju došao do pobede protiv Mačve, ali nije uspevao da zatrese mrežu do penala u 47. minutu.

Mi smo od početka igrali dobro, pogotovo prvi deo. Imali smo dosta šansi, dosta situacija koje nismo iskoristili, pa smo ušli u nervozu i jednostavno protivnik je stvorio neke šanse, koje nama ne smeju da se dešavaju. Dosta šansi smo stvarali, što me sa jedne strane raduje, ali sa druge moramo druge stvari da popravimo i nađemo taj balans.

Za crno-bele debitovao je i Igor Vujačić.

Pružio sam mu šansu i on je korektno to odradio. Hoću da vidim sve igrače, da im svima dam šansu i da vidim na koga možemo da računamo u predstojećem periodu.