Iz Zvezde za sada bez komentara na upad navijača

Srbija - Super liga 17. nov 202011:26 > 11:31
Podeli:
Dragan Čiča

Fudbaleri Crvene zvezde i Zlatibora su se u ponedeljak uveče sastali u šesnaestini finala Kupa Srbije (4:2), a u 50. minutu taj meč je naprasno bio prekinut zbog ulaska nekoliko navijača na teren. Za sada iz redova crveno-belih nema komentara tog incidenta.

Desetak navijača se na poluvremenu pojavilo na atletskoj stazi, da bi potom u 50. minutu, kada je Zvezda gubila 1:0 ušli na teren. Tada je jedan od vođa navijača došao do klupe na kojoj se nalazio stručni štab crveno-belih, a takođe je prišao i igračima.

Ni u normalnim okolnostima, kada je dozvoljena poseta publike na stadionima, niko sem zaposlenih u klubu ne sme da silazi na atletsku stazu koja spada u restriktivnu zonu, tako da je reč o ozbiljnom propustu u protokolu i organizaciji meča. Zbog pandemije koronavirusa poslednjih meseci ograničen je broj onih koji uopšte mogu da prisustvuju utakmicama, a navijačima je svakako zabranjen pristup.

Povezano

Sport Klub je pokušao da dobije neki komentar od čelnika kluba o pomenutom incidentu, ali nisu želeli da komentarišu spomenutu situaciju. Iz kluba je samo najavljeno da će u toku dana biti objavljeno zvanično saopštenje.