Gaćinović na klupi Radničkog

Podeli:
Foto FK Partizan M. Todorovic.jpg

Novi šef struke niškog Radničkog biće – Vladimir Gaćinović. Doskorašnji trener Spartaka stigao je u petak na Čair i u toku dana trebalo bi da utanači detalje saradnje i potpiše ugovor sa Nišlijama.

Rukovodstvo Radničkog brzo je reagovalo posle raskida saradnje sa Milanom Đuričićem. Izbor je pao na Vladimira Gaćinovića, iza kojeg su sjajni rezultati, u dva mandata, na klupi Spartak Ždrepčeve krvi. U prvom, leta 2018, predvodio je subotički klub u istorijskom kontinentalnom pohodu i stigao do trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Ni drugi put nije bio neuspešniji – ostavio je ekipu na petom mestu, uz opštu ocenu da je Spartak igrao najlepši fudbal u Srbiji.

Gaćinović će biti treći šef struke Radničkog u sezoni. Prvenstvo je počeo Radoslav Batak, od 6. oktobra posla se latio Milan Đuričić, čiji mandat su pratili mnogobrojni problemi. Najveći, ophrvanost korona virusom, koštao je popularnog Đumija raskida saradnje pre vremena, posle svega 50 dana… Pred Gaćinovićem je zadatak da vrati ekipu na pobedničku stazu i do kraja godine pokuša da sakupi što više bodova.

Novi šef struke Radničkog debitovaće na klupi u ponedeljak, u duelu sa Vojvodinom, na niškom Čairu.