Asano: Za mene slučaj Partizan ne postoji

FIFA World Cup 24. maj. 202119:38 > 20:011 komentar
Podeli:
FK Partizan

Veliku buru podigao je Takuma Asano kada je samoinicijativno otišao iz Partizana u Japan zbog neisplaćenih plata. I konačno se oglasio, prvi put od toga poteza.

povezano

Za mene slučaj sa Partizanom ne postoji. Primećujem da su ljudi iz moje okoline zabrinuti, ali mene stvarno nije briga. Imao sam probleme sa isplatom plata, a ugovor sam raskinuo usled zabrinutosti. Od tog trenutka otvorio sam sledeće poglavlje u karijeri. Znao sam da me čekaju aktivnosti na reprezentativnom planu, zbog čega sam se pripremao najbolje što mogu za ovaj dan – rekao je Asano na okupljanju reprezentacije Japana.

Krilni napadač i najbolji strelac Partizana nedavno završene sezone sada je potpuno posvećen reprezentaciji, ali i traženju ozbiljnog inostranog angažmana.

Aktivnosti u državnom timu su mi izuzetno važne pred za nastavak karijere. Pre svega, da se borim najviše što mogu na svakom meču. Još ništa nismo rešili po pitanju plasmana, ali bih želeo da posao završimo što pre. Kad sam došao u Srbiju, jedan od mojih ciljeva bio je da se domognem neke od pet najjačih liga i da tamo igram. To je moja velika želja, jednaka onoj da učestvujem na narednom Mundijalu. Sve ukazuje da će se to desiti.

Komentari

Vaš komentar