Borjan protiv Vuletića – opet pred FSS

Srbija - Super liga 17. dec. 202018:123 komentara
Podeli:
Milan Borjan
FK Crvena zvezda

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije proglasila se nenadležnom u sporu Milana Borjana i prof. dr Vladimira Vuletića. Slučaj, ipak, nije zaključen konačnu reč daće drugostepeni organ – Komisija za žalbe FSS.

Golman Crvene zvezde, preko punomoćnika, nije odustao od namere da spor reši pred fudbalskim organima, smatrajući da je potpredsednik Partizana uvredljivom fotomontažom i izjavama, posle 163. „večitog derbija“ povredio prava njegovog trogodišnjeg sina i porodice Borjan. Zato se i žalio na poslednju odluku Disciplinske komisije.

„Kao profesionalni sportista i golman Crvene zvezde u potpunosti sam navikao da me vređaju tokom svih 90 minuta derbija, da mi pevaju, da vređaju moju suprugu koja je radila kao direktorka marketinga FK Partizan… Navikao sam i na uvrede na društvenim mrežama. Ono na šta ne želim da se naviknem i nikada neću, je to da ucveljeni „profesor“ postavlja i montira sliku mog trogodišnjeg sina na svom Tviter nalogu. Ne, to neću dopustiti da postane normalno“, objavio je tada Milan Borjan na Tviter nalogu.

Vladimir Vuletić
FK Partizan

Prof. dr Vladimir Vuletić odlučio je takođe da se žali Disciplinskoj komisiji, međutim, i po toj prijavi telo na čijem čelu je Ivan Nikolić oglasilo se nenadležnim. Potpredsednik kluba iz Humske, za sada, nije dostavio žalbu drugostepenom organu.

Zainteresovanim stranama ostavljena je mogućnost da pravdu namire i pred redovnim sudom.

 

Komentari

Vaš komentar