U Šapcu jasni: Mačva nikada neće biti Ramadanijeva!

Srbija - Super liga 20. dec 202012:59 > 14:242 komentara
Podeli:
Foto TSC Bačka Topola

Fudbalski klub Mačva oglasio se zvaničnim saopštenjem povodom informacija da će na njegovo čelo stići Fali Ramadani i tom prilikom demantovao celokupnu priču.

Do saznanja da bi uticajni agent mogao da preuzme klub iz Šapca prvi je došao naš portal, preko pouzdanih izvora, ali je demanti od strane sadašnje strukture stigao u ekspresnom roku.

Ipak, u istom saopštenju, Šapčani ne kriju da bi saradnja sa albanskim menadžerom dobro došla.

Povezane vesti

Fudbalski klub Mačva imao je mnogo problema u ovoj godini, iz kluba se povukao predsednik Ivica Kralj, a kolo pre kraja jesenjeg dela prvenstva klub je napustio i šef stručnog štaba Dragan Aničić. Klubom rukovodi dosadašnja uprava koja će nastaviti sa daljom konsolidacijom, kako bismo što spremniji dočekali prolećni deo sezone u kojoj je cilj opstanak u najvišem rangu takmičenja.

Ovim putem demantujemo natpise u pojedinim medijima da se vode pregovori o preuzimanju kluba sa gospodinom Falijem Ramadanijem, koji ima saradnju sa najvećim klubovima u našoj zemlji i Evropi.

Svakako bi bio interes da i naš klub ima takvu saradnju, ali takvi razgovori uopšte nisu vođeni. Klub ima dovoljno svojih problema, i ovakve neistine samo dodatno destabilizuju već tešku situaciju.

Aktuelna uprava je kreator najvećih uspeha u stogodišnjoj istoriji kluba i kao takva ima apsolutno poverenje da nastavi uspešno da vodi klub„, navodi se u saopštenju, koje smo preneli u celosti.

Povodom svega oglasio se i gradonačalnik Šapca dr Aleksandar Pajić, koji je još oštrije odbacio tvrdnje da će Mačva doći u Ramadanijeve ruke.

Sve što je navedeno apsolutno je netačno. Predstavnici grada Šapca, niti vode, niti su vodili pregovore sa Falijem Ramadanijem, kao ni njegovim saradnicima. Šabački kluba sa tradicijom grad će snažno podržati, privrednici ovog grada Ii svi Šapčani koju su emotivno vezani za njega i neće dozvoliti da o njegovoj sudbini odlučuju kompromitovani menadžeri sa sumnjivom reputacijom. Iznošenje ovakvih dezinformacija nanosi štetu gradu Šapcu i Republici Srbiji„, ističe dr Aleksandar Pajić, gradonačelnik Šapca ne želeći da se bavi insinuacijama kako se ova dezinformacija pojavila u javnosti i koji je krajnji cilj plasiranja neistina.

U senzacionalističkom tekstu, za koji nije kontaktirana gradska vlast, navodi se “da su u toku pregovori sa klupskim strukturama i gradskim vlastima”. Ne želeći da ulazi u razloge zbog kojih je tekst objavljen bez poštovanja principa struke i izjava obe strane, gradonačelnik Pajić je kostatovao da iznošenje neistina može da izazova štetu gradu Šapcu i celoj državi.

Gradska uprava grada Šapca otvorena je za sve informacije i izjave oko budućnosti Fudbalskog kluba ”Mačva”, te nema razloga da se novinari pozivaju na “dobro upućene aktere” već na proverene izvore koji ne skrijavu informacije od javnosti„, dodaje se u istom tekstu

Komentari

Vaš komentar