Direktor Maribora: Zvezda se interesuje za nekoliko naših

Srbija - Super liga 27. jan. 202214:022 komentara
Podeli:
Marko Šuler
Photo: Uroš Skaza

Fudbaleri srpskog prvaka Crvene zvezde igrali su u sredu prvi pripremni meč u Beleku protiv slovenačkog Maribora, a u srpskim medijima se pre tog duela pojavila informacija da su crveno-beli zainteresovani za usluge fudbalera „ljubičastih“ Gregora Sikoršeka. Sportski direktor tima sa „Ljudskog vrta“ Marko Šuler govorio je tim povodom sa slovenački Sport klub.

Zvezda je u prvom pripremnom meču sezone remizirala 1:1 sa Mariborom.

Povezano:

„Retko pratim srpske medije, pa ne znam tačno šta se piše. Postoji Zvezdino interesovanje za Sikoršeka, ali i za nekolicinu drugih fudbalera našeg tima. Svaki fudbaler Maribora je na prodaju, ali smo po pravoj ceni. Mi ovaj tim pravimo na duge staze i nikoga nećemo prodavati ispod cene“, izjavio je Marko Šuler za slovenački Sport klub.

Levi bek Gregor Sikoršek ima 27 godina i član je Maribora od 2021. godine. Prethodno je bio igrač Krškog, Kopera, Brendbija, Silkeborga i Domžala.

Marko Šuler (38) nekadašnji je reprezentativac Slovenije (39 utakmica, 3 gola), a u klupskoj karijeri nastupao je za Dravograd, Fužinar, Goricu, Gent, Hapoel Tel Aviv, Legiju iz Varšave i Maribor.

Komentari

Vaš komentar