Đorđević: Protiv Partizana drugačije nego protiv Zvezde

Podeli:
fk vojvodina

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević rekao je da u derbiju protiv Partizana očekuje tešku utakmicu, ali da veruje u svoju ekipu.

„Očekuje nas još jedan derbi i još jedna teška utakmica u ovom paklenom rasporedu. Igramo protiv ekipe koja je u prvom kolu u Evropi pokazala zavidan nivo forme i siguran sam da dolaze puni samopouzdanja. Još jednom želim da čestitam svojim momcima na pobedi nad Panevežisom, nije bilo lako posle Zvezde ići na toliki put i igrati evropsku utakmicu i pobediti“, rekao je Đorđević.

Ova utakmica dolazi posle mečeva u Evropi, koje su obe ekipe igrale.

„Bila je opcija da se pomeri utakmica za jedan dan, nismo uspeli u tome, ali idemo dalje, znamo od početka kakav nam je raspored i da moramo da se prilagodimo. Imamo dovoljno vremena, svesni smo od prvog dana da nas čeka žestok tempo. Momci znaju da treba da igraju opet disciplinovano i hrabro i uz božiju volju nadamo se pozitivnom rezultatu. Problem nam je i broj igrača u rotaciji, ali nećemo da kukamo, svesni smo ciji dres nosimo i znamo da svi moramo da pružimo maksimum“.

Đorđević protiv Partizana očekuje drugačiju utakmivu u odnosu na onu protiv Crvene zvezde u prvom kolu.

„Neće biti lako, jer je Partizan u rangu sa Zvezdom. U prvom kolu su odigrali dobro, u četvrtak su takođe pokazali da su ozbiljna ekipa. Mi imamo naš plan, ali na utakmicama se pita i protivnik. Mi znamo šta hoćemo, a videćemo u nedelju posle utakmice ko će biti bolji. Partizan igra direktan fudbal, dobri su u tranziciji, agresivni su, drugačiji su od Zvezde. Ja znam način na koji želim da igramo, ali moram da vidim i kako se momci osećaju i kakav tim mogu da izvedem na teren. Odluku o sastavu ću doneti pre utakmice, nadamo se najboljem“.

 

Komentari

Vaš komentar